מהפכת הציפויים הקרניבורית כאן!
קבלו את הלהיט הבא!
**פירורי העוף** שלי הם 100% קטוגניים וקרניבוריים – משנים את כל מה שידעתם על ציפוי שניצלים! 🍗✨
ובכלל…
המתכון ל- צ'יקן ריינדס, פירורי עוף שיכבוש את הלבבות ואת המטבח הקרניבורי – קטוגני שלכם, שיהפוך כל מנה לקריספית וממכרת – ללא גלוטן, ללא פחמימות, ורק עם רכיבים מהחי.
מושלם לאורח חיים קטוגני וקרניבורי אמיתי!
וגם כי ביקשתם את הגרסה הכשרה לפורק ריינדס..
👈 צפו, שמרו ושתפו עם החברים שאוהבים אוכל אמיתי.
🍴 כי שניצל יכול להיות גם טעים וגם 100% מהחי!
@anatfrank_realfood לעוד מתכונים עקבו
רכיבים:
8 חתיכות חזה עוף
מלח
הכנה:
נאפה את חזות העוף עד שמוכנים בחום של 180 עד 200 מעלות. נעביר את החזות המוכנים למג'ימיקס לטחינה בפולסים עד לקבלת פירורים
לשטח על תבנית את הפירורים ולהחזיר לתנור לייבוש על 80 מעלות תנור קצת פתוח
להוציא את הפירורים כשיבשים ולהחזיר למג'ימיקס לטחינה נוספת.
זהו! יש לכם פירורי עוף בטעם של הדבר האמיתי 100% קרניבורי קטוגני מושלם
מהפירורים האלה תוכלו לצפות או לאפות כל מאכל או מאפה קרניבורי קטוגני בלי ללכת לעולמות של קמח שקדים או תחליפים כל שהם