תפריט סגור

דרך הבטן – להקל את החיים: "בפרק זה אירחנו את ענת פרנק, שהיא יועצת לבריאות מטבולית, מומחית בתזונה דלת פחמימה וקטוגנית שיקומית – יצרנית צירי עצמות ומייסדת מיזם IMHA – האקדמיה לבריאות מטבולית – ישראל

מה מחכה לכם בפרק זה? מענה לכמה שאלות שמטרידים רבים טובים סביב הנושא הקטוגני הבוער, כמו:
כמה התזונה מוכחת מחקרית ולאיזה מצבים?

מה קורה עם כל השומן הרווי והבשר?

איך להתייחס לנושא שבשר בקר מוגדר פרו- דלקתי?

מה לעשות עם האיכות והעלויות של בשר ועופות בישראל?

כיצד לארגן ארוחות, להמנע לגמרי מפירות, מה לעשות לגבי קינוחים?

מה דעתך על ממתיקים לא סוכריים?

ועוד נושאים מרתקים, שיעניינו הן אנשי מקצוע והן את מי שמתעניין בנושאי בריאות"

דילוג לתוכן