תפריט סגור
ריזוטו כרובית קטוגני - ענת פרנק

ריזוטו כרובית 🌿
שיואוווו על הפינוק. אפשר לקחת את המנה הזו לכל כיוון שרוצים
בשרית, צמחונית…
#אוכלמנחם זה פה!
הצורך הזה בתוספת עולה שוב ושוב בתזונה קטוגנית
נוצר לנו מן ממש טקס של.. משהו ליד הסטייק
אז אם אתם מאנשי ה – תוספת
אז הנה לכם תוספת מפנקת ומנחמת – רק לא לכוח לבדוק כמה פחמימות יש במנה הזו ולאכול בפרופורציות בהתאמה למטרה שלכם

רכיבים

כרובית 1 או 2
200 גרם חמאה/שומן בקר/אווז
שמנת 42% או קרם קוקוס לפי הכמות של הכרובית
רבע כוס יין לבן
חצי כוס פרמז'ן
מלח
פלפל
רבע כפית אגוז מוסקט
עלי טימין

*הצעת הגשה
1. פטריות /בשר מפורק/פרחי ברוקולי חזה אווז/סלמון ועוד…
2. במקום שמנת/קוקוס ניתן לבשל עם ציר עוף/בקר/דגים

אופן ההכנה

מפוררים את הכרובית במג'ימיקס טוחנים לפירורים גסים מעבירים לסיר יחד עם החמאה או השומן
נותנים לזה טיגון קל למעט השחמה
מכסים את הכרובית בחמאה או בשומן נותנים לזה להתבשל על אש קטנה קטנה
מוסיפים את עשבי התיבול
וממשיכים לבשל תוך ערבוב מעץ לעת, עד שהיא סופגת כמעט את כל החמאה

בשלב הזה מוסיפים את היין ואת השמנת או הקוקוס בהדרגה ונותנים לזה להתבשל באיטיות תוך כדי ערבוב.
מוסיפים את הפרמז'ן וממשיכים את הבישול עד הסמיכות הרצויה

אם רוצים להכין ריזוטו עם פטריות
להתחיל בצריבת הפטריות בחמאה ואז להוסיף את פירורי הכרובית… ולהמשיך בבישול כרגיל

דילוג לתוכן