תפריט סגור

אודות - ענת פרנק

מסעי החל ב – 2005 עת השתלמתי בפרוטקול רפואי לחולי סרטן מושתלי מח עצם באחד מבתי החולים הגדולים בעולם לטיפול בסרטן – ממוריאל סלואן בניו יורק,
התמחיתי בפרוטוקול תזונה משקמת שהתמקד בערכים התזונתיים של המזון ובדרך הכנתו לשיקום ובנייה של גוף החולה.

או אז קדחה במוחי השאלה שחקוקה על דרכי עד היום:
"למה לא כולנו אוכלים כך, למה צריך להגיע למצב הזה בשביל להתחיל לאכול נכון"..

היי, אני ענת פרנק, אמא לאורי והראל, בנותי המקסימות וזוגתו של ליאור.

כבר מעל 8 שנים יועצת לבריאות מטאבולית ומלווה להסתגלות לתזונה קטוגנית נקיה משקמת, מטעם Nutrition Network בהסמכת פרופ' טים נואקס – מהאבות המייסדים של תזונה קטוגנית משקמת בעולם,
כמלווה לתזונה קטוגנית ודלת פחמימה אני אחת מדמויות המפתח הותיקות בישראל ותוכניות הליווי שאני מקיימת מגובות בליווי רפואי של ד"ר מריאלה גלאנט – אנדוקרינולוגית בכירה ומנהלת את מרכז גלאנט לסוכרת בישראל.

בשביל להציע תוכנית כוללת המשלבת בין התאוריה לפרקטיקה הוכשרתי והוסמכתי כשף – טבחית מקצועית, חיה נושמת קולינריה מעשית לשיקום והבראה,
עוסקת בפרקטיקה של אורח חיים ומזון משקם, מלווה אנשים בהתאמה אישית להצלחה ושיקום מטאבולי,
מנחת סדנאות לבישול, הרצאות,  ובעיקר מקדמת הבנה, צריכה מושכלת מבוססת אוכל אמיתי והנאה מאוכל
… אמיתי כמובן. 

אוכל אמיתי – אוכל בצורתו הקרובה ביותר למקור, כזה שמזין ומאזן, מעשיר ומשקם או מונע. אנחנו עוסקים בלמה ובאיך האוכל שאנחנו אוכלים משפיע על גופינו, על אורח חיינו ומעל לכל על בריאותנו. הגיע הזמן שנתחיל לאכול נכון.

אני מזמינה אותך למסע הקורא לבחירה מושכלת של אורח חיים ותזונה מאוזנת שתסייע לך להפחית מאכלים מעובדים וג‘אנק, ומעבר לכל, תשמור על גופך בריא, חיוני ותעניק לך את כל הידע הנחוץ לשמור עליו כזה.

!בואו נתחיל

אורח החיים שלי הוא פליאו -קטוגני PKD, תזונה מותאמת לבריאות מטבולית והיות ויש לי רקע אוטואימוני, מצאתי כי מתאימה לי ביותר. כן טעמתי מדי פעם מהתזונה הקטוגנית והקרניבורית שגם הן קרובות לדרישות הגוף שלי.

מעצם היותי בשלנית וטבחית  התחלתי לייצר ולהמציא מתכונים שונים ולייעץ לאנשים שהתקשו לתרגל את התזונה ולהפוך אותה לאורח חיים. אז נולדה הפעילות של #אוכל_אמיתי_RealFood

ה‘אני מאמין‘ שלי:
אוכל אמיתי, ערכיו ואיך האוכל שאנחנו אוכלים משפיע על גופינו. ולמה, למה צריך להגיע למצב כלשהו של חולי או חוסר בשביל להתחיל לאכול נכון… אם אפשר כבר עכשיו?!

לפעילות של ’אוכל אמיתי Real Food‘ מצטרפים מאמינים באסכולות שונות של תזונה – איני פוסלת אף אסכולה או מעבירה ביקורת – רק קוראת לבחירה מושכלת, להפחתת מעובדים וג‘אנק, לתזונה מאוזנת שתורמת לגוף ולא לוקחת ממנו, בשם 'ערך' כזה או אחר.

בביתנו החלטנו שאין דגנים פשוטים, שמנים מזוככים וסוכר. האוכל, על ערכיו, הכיף שבו והחיבור שלו לגוף מעניין אותנו יותר ויותר ואת העקרונות הללו חלקתי עם מקורבי והאנשים אשר ליוויתי לאורך השנים.

וזה עובד

#ליוויאישי #אימון_אישי #אורח_חיים_מבריא #סדנאות_בישול #ריפוי_באוכל_לאנשים_בריאים #ללא_גלוטן #ללא_סוכר #דל_פחמימה #ללא_חומרים_משמרים

השימוש באתר, תוכניות הליווי, סדנאות, בישול בהזמנה וכן בשירותים והמוצרים השונים מהווה הסכמה לתקנון האתר

ענת פרנק – אוכל אמיתי realfood – שסק 8, ראש העין ת.ד.4762     |      טל' 052-3598640

רוצים לרשום לי משהו? שאלות ותהיות? שיתופי פעולה מעניינים? תכתבו לי…

 

 

אפשר גם בווטסאפ 052-3598640

 

 

 

דילוג לתוכן